Saavutettavuusseloste

 

Oy Vaasan Asumisoikeus Vasa Bostadsrätt Ab pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 (1) mukaisesti.

 

Vaasanasumisoikeus.com-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

 

Yhtiö on arvioinu sivuston saavutettavuuden yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa.

 

Vaatimustenmukaisuustilanne

Vaasanasumisoikeus.com -sivusto täyttää lain edellyttämät vaatimukset eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

 

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.

 

Ainoastaan kirjallisesti saavutettava sisältö

Sivustolla on ainoastaan kirjallisesti saavutettavaa sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin tai jota ei ole vielä ehditty muuttaa saavutettavaksi kohtuuttoman rasitteen vuoksi

Sisällöt, joiden osalta vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen

 

Sivustolla on pdf-dokumentteja sekä hakemus- ja irtisanoutumislomakkeet, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Niiltä osin, kuin ennen 23.9.2020 julkaistuja liitetiedostoja tarvitaan asiointiin kanssamme, palvelemme Sinua tarvittaessa näiden lomakkeiden täyttämisessä – otathan meihin tarvittaessa yhteyttä.

 

Tiedostojen määrästä johtuen teemme saavutettavuuskorjauksia sitä mukaa kuin tiedostoja päivitetään. Seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti.

 

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 20.09.2020 ja päivitetty 20.09.2020.

 

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

 

Palaute, yhteystiedot ja täytäntöönpanomenettely

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille verkkolomakkeella ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 vrk sisällä.

 

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön Ottamalla meihin yhteyttä oheisella verkkolomakkeella ja toimitamme ei-saavutettavan sisällön sinulle sopivassa muodossa ja palvelemme sinua. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

 

Jos huomaat sivuostollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

 

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. 

 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot

 

Heidän sivullaan kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.